Om Oss

Hej, kul att du hittat hit!

Vi heter Simon och Hannes och är skaparna av denna fantastiskt snygga hemsida(eller hur?). Här berättar vi lite om oss själva och om motivationen som ligger bakom Veganpaketet

Vi har under en lång tid känt bekanta som är vegetarianer och veganer. När vi sedan själva tog beslutet att börja äta mer vegetariskt och veganskt så insåg vi just hur svårt det var att veta vart man skulle börja. Det var då vi rådfrågade våra bekanta, som började rabbla upp kreativa recept, vad man ska tänka på när man handlar och näringsinnehåll. Vi lyssnade uppmärksamt och kom båda till samma slutsats.

Att ge sig in i veganvärlden var betydligt svårare än vi trott.

Allt ifrån att hitta veganska produkter i den lokala matbutiken till att komma på maträtter att laga visade sig vara otroligt komplicerat för någon som inte visste vart man skulle leta.

Då skapade vi ett gemensamt dokument och började skriva ner alla recept vi hittade, alla produkter vi gillade och vilka butiker som sålde vad. Det hann gå ett tag innan vi bestämde oss för att skapa Veganpaketet, en samlingsplats för allt vi lärt oss.

Varför veganpaketet?

Vi hade väldigt bra förutsättningar för att börja äta mer veganskt, då vi hade ett flertal nära och kära som redan införskaffat den kunskap som vi nu behövde. Alla har inte samma förutsättningar, och det var främst därför vi bestämde oss för att skapa Veganpaketet. Det ska inte vara svårt att börja äta mer miljövänligt och hälsosamt. Vi vill göra detta till en enkel och rolig upplevelse.

Vi vill att veganpaketet ska kunna inspirera och bidra till en smidig övergång mot ett mer veganskt liv. Du hittar nya spännande produkter och recept i veganpaketet, eller unika veganska sötsaker i vår snackbox.

Välkommen till Veganpaketet.

Beställ veganpaketet