Vegansk Ben and Jerry’s, här hittar du den veganska glassen!

Vegansk Glass Ben and Jerry's köp

Vegansk Ben and Jerry’s glass, här kan du köpa dem!

Nu är dem här! Inte en, inte två, utan TRE veganska Ben & Jerry’s glassar finns att köpa i Sverige(vart dem finns visar vi längre ner i inlägget). Denna efterlängtade glass har redan gjort stor succé i stora delar av världen och vi har länge längtat efter att denna sensation ska komma till vårt kalla Sverige.

Nu finns den här i tre goda smaker:

Peanut Butter & Cookies

Precis som det låter, jordnötssmör och bitar av kakor. Himmelskt gott ja och jordnötssmör är till och med nyttigt så ät på med gott samvete, det hjälper i alla fall till att övertyga en själv.

För vem älskar inte jordnötssmör? Svaret är allergiker och några fler. För er kan vi bara beklaga men hänvisa till dem minst lika goda smakerna här under.

Chocolate Fudge Brownie

Vad finns det verkligen att säga om denna smak? Chocolate Fudge Brownie talar rätt mycket för sig självt skulle vi vilja påstå. Det vattnas i munnen bara man tänker på de saftiga brownie bitarna som blandats i denna smaskiga veganska chokladglass.

Chunky Monkey

Chunky Monkey kanske inte är det mest beskrivande namnet på en glass som innehåller banan, fudgebitar och valnötter. Men god är den iallefall!

Här hittar du den veganska glassen!

De veganska Ben & Jerry’s glassarna finns i första hand att köpa i 7-eleven butiker. Inte nog med det så har till och med Ben & Jerry’s gjort en karta över vart den veganska glassen finns att köpa!

http://www.benjerry.se/smaker/limited-batch-locator?upc=7684058074


Lämna en kommentar